• hydraulic hose plus page

SINOPULSE har bygget et sterkt rykte siden de begynte å produsere hydrauliske slanger og koblinger i Hebei, Kina, for over 20 år siden.
Sinopulse vokser og utvider sitt hydrauliske produktspekter.I dag er vi kjent for sin dynamiske, verdensledende væsketransportteknologi.
Teknisk fortreffelighet, kundefokus og høykvalitetsprodukter fortsetter å tiltrekke seg nye kunder fra en rekke bransjer over hele verden.Produktene våre betjener et enormt spekter av bruksområder innenfor gruvedrift, undergrunn, skogbruk, konstruksjon, verktøy, forsvar, marine, olje og gass, landbruk og mer.
Vårt kvalitetsutvalg av hydrauliske slanger og koblinger støttes engasjerte distributører og OEM-merkekunder.
Vi bryr oss, vi lytter, vi utvikler oss
Sinopulse blir et vellykket selskap som fortsetter å vokse fordi vi bryr oss, lytter og utvikler oss.
Vår misjon er å utvikle produkter som yter lik eller bedre enn kundens krav og forventninger.SINOPULSE er drevet for å gi kundene produkter som ikke bare gjør jobben de er designet for, men for å øke levetiden og ytelsen.
Vi er forpliktet til å tilby produkter av høy kvalitet, og denne forpliktelsen, kombinert med vår positive merittliste, er en nøkkelfaktor for vår suksess.
Dynamisk og dedikert team
Våre folk er vår største ressurs.Dynamiske og dedikerte teamene våre samler et vell av bransjekunnskap og markeds- og salgsstøtte uten sidestykke i bransjen.
Vårt team av feltingeniører jobber proaktivt med våre kunders "Connecting Partnerships" på tvers av et bredt spekter av tjenester for å tilby komplette port-to-port-løsninger.De resulterende væsketilkoblingssystemene er designet for å fungere;de er pålitelige, trygge og kan operere med sitt maksimale potensial.
Kvalitetspolitikk
Sinopulse er sertifisert i henhold til gjeldende versjon av ISO 9001:2015 – Quality Management System.Selskapets retningslinjer er å levere produkter og tjenester som oppfyller eller overgår våre bransjestandarder.Disse standardene inkluderer SAE, EN (DIN), AS, ISO, JIS, BS og BCS.Bunnlinjen i kvalitetskontroll (QC) og Quality Assurance (QA) er kundetillit og kundetilfredshet.
Sinopulse spesialister innen design, produksjon, distribusjon og salg av et omfattende utvalg av høytrykks hydrauliske slanger og fittings samt et omfattende utvalg av industrielle slanger og fittings og spesialsmøring produkter og tjenester.Selskapet opererer på en global skala og produktene betjener et bredt spekter av industrielle applikasjoner.Sinopulse har etablert et misunnelsesverdig rykte for ekspertise, service, kvalitet og levering.
Vår misjon er å lytte til våre kunder og levere den høyeste kvalitet og teknologisk overlegne væsketransporterende tilkoblingsslange og koblingsløsninger.
Vår visjon er å være den fremste leverandøren og tjenesteleverandøren i alle markeder vi deltar i.
Med et så omfattende globalt fotavtrykk kan RYCO sikre kvalitetsproduktet leveres til kundene våre, når og hvor det måtte være nødvendig.
Sinopulse er en løsningsbasert leverandør som gir våre kunder et komplett spekter av tjenester, inkludert levering til rett tid, løsning av vanskelige tekniske problemer, kostnadsreduksjonsaktiviteter.
Sinopulse er ISO 9001-sertifisert.


Innleggstid: Jan-04-2022